lauantai 19. huhtikuuta 2014

Voice Of Finland finaalissa

Kekäleenpotkija oli eilen Logomossa katsomassa Voice Of Finlandin finaalia. Ajatus oli lähteä nautiskelemaan hienoista esityksistä. Kuinkas kävikään? Yleisönä oleminen kävi ihan täydestä työstä.

- Teidän pitää osata näytellä. Televisioruuduissa pitää näkyä että täällä on järisyttävät bileet.

Ennen suoraa lähetystä salin ohjaaja antoi nuotteja siitä milloin taputetaan ja mylvitään, noustaan seisomaan ja niinpoispäin.

- Koko Logomo- sali seisoo, se kertoo jo jotain, juontaa Axl Smith

Kyllä. Kertoo sen että seisoimme ja mylvimme käskystä, ainakaan minä en ollut tilanteessa niin innoissani. Musiikkiesitysten aikana oli hieman aikaa palautua, ja sammuttaa rehkimisestä tullut jano vedellä, joka toki piti itsellä ostaa. Teki mieli kapinoida ja istua jurottaa vain paikoillani ohjaajan ja yleisön heiluessa. Sinni ei antanyt periksi, taputin kohteliaisuussyistä itselleni kämmenet helläksi ja jumppasin penkistä ylös alas. Osa esitysten jälkeisistä juonnoista ja valmentajien kommenteista jäi kuulematta pakollisen mylvimisen vuoksi.

Suorien lähetysten tuotantotiimit ovat varmaan iloisia siitä että saavat yleisöä tekemään hienoa showta, ja me hölmöt vielä maksetaan siitä. Esitykset olivat hyviä ja oli mielenkiintoista nähdä kuinka suora lähetys etenee mutta jatkossa en tule maksamaan siitä että olen osana shown tekijöitä. Jätän menemättä tai menen täysin oman fiilikset mukaan. Hypin jos hypityttää, istun jos huvittaa. Vaikka kuinka näkyisi kuvissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti