sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Väärin pesty

Autohallimme lattia on ollut vähän ruokottomassa kunnossa siisteydeltään. Hallin siivoamiseen ei ole mitään sovittua siivousjärjestelmää joten lattialle on kertynyt öljy- ym. läiskiä jotka ei ihan vedellä huuhtelemalla lähde pois. Muutama viikko sitten kun pesin omaa autoani niin pesin samalla hallista pari autopaikkaa. Lattiasta tuli lähes yhtä puhdas kuin uusi lattia.

Tällä viikolla soi puhelin:

- Moi. Millä pesit hallin lattian?
- Katuharjalla ja autonpesuaineella.
- Jaa. Pojat pesi lattian eikä saa sitä puhtaaksi, ihmettelevät että millä olet sen pessyt. Laittoivat sitä autonpesuainetta. Jää ihan selkeä raja verrattuna sinun pesemään alueeseen eikä rasva- ja öljyläiskät lähde pois vaikka kuinka hinkkaa.
- Ei se sillä valmiilla seoksella puhdistu. Pitää olla voimakkaampi seos ja antaa vaikuttaa parikymmentä minuuttia. Ei tule edes hiki kun antaa pesuaineen tehdä työn.
- Eikö se aine ole kallista? Ei me sillä aineella voida lattioita alkaa pesemään. Täytyy löytää siihen oikea pesuaine mikä sille lattialle kuuluu.

Lattian epäsiisteydestä oli ollut juttua pitkään, mutta sen kummemmin mitään ei ollut tapahtunut joten päätin tarttua oma-aloitteisesti toimeen. Pesin, mutta väärin.

Oikeita aineita odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti